• Industrieweg 62
    8071 CV Nunspeet

Directie

Directie

Directeur:
Egbert Henniphof, 's-Heerenbroek
tel: 06-53382244
Mijn naam is Egbert Henniphof, getrouwd, 5 kinderen en 12 kleinkinderen. 
Sinds 1 april 1973 ben ik werkzaam in de veeverbetering. Op mijn vijftiende ben is begonnen op het laboratorium in ’s-Heerenbroek bij de toenmalige Fok- en controlevereniging Zwollerkerspel. 
Op 1 januari 1984 ben ik gaan werken bij de VVB Wijhe en omstreken en op 1 juli 1988 directeur geworden van de VVB Kampen en omstreken, die toen ook fuseerde met de VVB Wijhe en verder door het leven ging als VVB IJsselstreek. 
Op 1 januari 2005 werd ik directeur van de nieuwe vereniging Veluwe-IJsselstreek een gevolg van de fusie VVB West Veluwe met de VVB IJsselstreek, de mooiste fusie die ik heb meegemaakt. 
Nog steeds met veel plezier werkzaam in een bloeiende organisatie.
 
Onderdirecteur:
Heimen Vliek, Ermelo
tel:06-12450536
Ik ben Heimen Vliek woonachtig in Ermelo, sinds 1976 werkzaam in de veeverbetering, begonnen bij een melkcontrole vereniging in Putten, in 1988 na een fusie in Ede beland bij VVB West-Veluwe en in 2005 opnieuw na een fusie werkzaam bij VVB Veluwe-IJsselstreek.
Mijn taak bij de VVB is om de regio Ermelo-Putten en Flevopolder draaiende te houden, dit gaat over planning, het halen en brengen van apparatuur en melkmonsters verzamelen, 's middags ben ik op kantoor voor allerlei werkzaamheden.
Daarnaast houd ik mij bezig met het organiseren van fokveedagen, de keuring van de VVB in Putten is wel de belangrijkste, sinds 2019 ben ik hier voorzitter van.
Ook maak ik foto's van jubileumkoeien samen met Jan Willem Polinder. Verder houd ik me bezig met werven van nieuwe leden, dat is mooi werk en noodzakelijk om een sterke vereniging te blijven en ik wil graag mijn 50 dienstjaren bij de deze prachtige vereniging vol maken.
271