• Industrieweg 62
    8071 CV Nunspeet

Bestuursleden

Bestuursleden

Voorzitter:
Jelle Koopmans, Zeewolde
tel: 06-23642971
Jelle Koopmans, run samen met mijn gezin een  bedrijf in Zeewolde met 100 melkkoeien en bijbehorend jongvee. Houd van vrijheid, zelfstandigheid, het boerenwerk en koeien in het bijzonder. Daarnaast heb ik een hele brede belangstelling en doe ik nog een aantal zaken naast de boerderij. Eén daarvan is de VVB waar ik in 2009 ben toegetreden tot het bestuur. Na het vertrek van Jan Hoegen ben ik verkozen tot voorzitter. Het vervult mij met trots deze functie te mogen bekleden bij deze mooie vereniging. Samen met bestuur en personeel nadenken over hoe de VVB verder te kunnen versterken en uit te bouwen met behoud van de goede service is een erg leuke uitdaging. Het levert veel energie op en ik hoop dit dan ook nog een paar jaar te kunnen doen.
 
Secretaris:
Ben ten Have, Olst
tel:06-51612166
Als bestuurslid van de VVB stel ik me graag aan jullie voor. Mijn naam is Ben ten Have en ben, samen met mijn vrouw Erna en 4 kinderen woonachtig in Olst waar ik een melkveebedrijf run. In het bestuur vertegenwoordig ik het gebied Olst/Wijhe en ben benoemd als secretaris. Mijn doel is om binnen de VVB de belangen van de leden zo goed mogelijk te behartigen. Samen met de andere leden van het bestuur ga ik voor een gezonde en sterke VVB.
 
 
Penningmeester:
Jan Fien, Kamperveen
tel: 0525-621648
Hallo mijn naam is Jan Fien. Samen met mijn vrouw Evelyn heb ik een melkveebedrijf op Kamperveen. We houden ongeveer 130 melkkoeien die door een SAC melkrobot worden gemolken. Het rantsoen bestaat uit graskuil met een beetje perspulp en brok.Ook houden we zelf jongvee aan voor vervanging. Alleen het jongvee wordt geweid. We zijn grondgebonden  en telen alleen gras en we doen aan natuurbeheer. Hobby’s natuurlijk de boerderij en ik mag graag wel eens een hengel uitgooien in de IJssel of een dagje Noordzeevissen.
 
Vice-voorzitter:
Henri Kuiper, Rouveen    
tel: 06-27260130
Ik ben Henri Kuiper en woon in Rouveen samen met mijn vriendin José, we hebben een melkveebedrijf wat ik samen met mijn broer Martijn doe. Sinds een kleine 2 jaar mag ik deel uitmaken van het bestuur van de VVB, ik ben daar in gekomen omdat VVB Rouveen ophield te bestaan en is opgegaan in VVB Veluwe IJsselstreek, ik doe dit met veel plezier en ik hoop dat ik een positieve bijdrage mag leveren. Een hobby van mij is dat ik in de oranjevereniging Rouveen zit en we organiseren elk jaar op koningsdag een mooi feest met o.a. een autorodeo en kinderspelen.
 
Algemeen bestuurslid:
Willem van Harten, Renswoude    
tel: 0342-464847
Samen met mijn vrouw en onze vier kinderen boeren wij in het Utrechtse Renswoude, wij melken hier ongeveer 95 overwegend roodbonte koeien met bijbehorend jongvee. Hiernaast hebben wij een tak biologische vleesvarkens. Als melkveehouder hecht ik veel waarde aan een organisatie die er is voor de boeren, dit is bij de VVB zeker het geval. Met gedreven personeel, haar korte lijnen en oog voor kostprijs van het product. Voor de fusie ben ik nog werkzaam geweest in het gebied Barneveld/Ede als oproepkracht in de buitendienst. Toen heb ik VVB leren kennen als een prettige werkgever.Daarom wil ik mij graag inzetten als bestuurslid in deze vereniging. Hopend op een goede samenwerking met u als lid veehouder.
 
Algemeen bestuurslid:
Henk Jan Staal, Ermelo
tel: 0341-552134
Mijn naam is Henk-Jan Staal, geboren in 1975 in Telgt City, gemeente Ermelo. Ik ben getrouwd met Annelies en vader van 3 dochters. We hebben aan de Telgterweg een melkveebedrijf waar we rond de 85 koeien melken. Het jongvee is momenteel elders gehuisvest. Hiernaast werk ik ook bij van Engelen K.I.- service in Nunspeet als verkoper. Mijn hobby’s zijn voetbal kijken, uit eten gaan en koeienkeuringen bezoeken. De reden dat ik me graag wil inzetten voor de VVB is dat ik het altijd al een enthousiaste club vond die met de boeren meedenken en achter ze staan.
 
Algemeen bestuurslid: 
Henk van Egmond, Ter Aar  
tel: 06-41736675
Ik ben Henk van Egmond en sinds 2020 lid van het bestuur van de vereniging. Samen met mijn zoon heb ik een melkveebedrijf en woon ik met mijn twee dochters in Nieuwkoop. We boeren in de Nieuwkoopsepolder op 42 ha zware klei en melken een bonte verzameling van 75 voornamelijk roodbonte koeien en 35 stuks jongvee. Verder zijn we actief met vogelbeheer en hebben wat uitgestelde maaidatum en kruidenrijk grasland. Na de grote samenvoegingen van de VVB’s in Zuid Holland ben ik al snel lid geworden van de nog zelfstandige VVB “Steeds Vooruit” in Ter Aar. Dit omdat ik hecht aan een organisatie met korte lijnen en ruimte voor een persoonlijke benadering. Dit vind ik na de fusie ook weer bij VVB Veluwe IJsselstreek. Dit is ook waarom ik me graag wil inzetten als bestuurslid van de VVB en zo de regio Ter Aar kan vertegenwoordigen. Hopend op een goede samenwerking met de leden veehouders.
272