VVB Bedrijfsmanager/Uniform Agri

Bericht vanuit Melkveebedrijf over Uniformagri en VVB Bedrijfsmanager

11 september 2017

 

Uit Melkveebedrijf overgenomen:  

UNIFORM-Agri viert de binnenkomst van de 10.000ste klant deze maand. Sinds de oprichting in 1987 is het klantenbestand van onze internationale organisatie niet meer gestopt met groeien. UNIFORM-Agri ontwikkeld, verkoopt en ondersteund management software voor de melkveehouderij, waar ook ter wereld. Dit jaar verwachten we een nieuw groeirecord in aantal klanten.

Groeicijfers zijn natuurlijk interessant, maar het belangrijkst voor ons is om te zorgen dat onze huidige en nieuwe gebruikers steeds de toegevoegde waarde vinden, in gemak, gebruik en analyses, in hun dagelijks gebruik van de software.

UNIFORM-Agri verwelkomt nieuwe gebruikers in meer dan 70 verschillende landen, en op de dag dat we de 10.000ste zouden verwelkomen, is ook de familie van Werven uit Kamperveen opgestart. Tijdens het uitreiken van een kleine attentie en een bos bloemen hebben we gevraagd aan de familie van Werven, wat de reden is van het opstarten van het management pakket: “We zijn in korte tijd gegroeid van een bedrijf van 40 melkkoeien naar meer dan 80. Door KI Salland zijn we gewezen op onze vruchtbaarheids kengetallen. De tijd van “alles uit het hoofd” is voorbij. Vandaar dat we op gaan starten met het management pakket, ook om meer kengetallen, zoals die van de productie en vruchtbaarheid, te kunnen analyseren. Extra reden om ook weer aan de melkcontrole te gaan deelnemen, via VVB Veluwe-IJsselstreek. De VVB Bedrijfsmanager, speciaal samengesteld door UNIFORM-Agri voor leden van de VVB, past daar uitstekend bij.”

Bron: UNIFORM-Agri   

(klik hier voor de link naar Melkveebedrijf)

VVB Veluwe IJsselstreek

Nieuws

04-03 Veel animo voor Fokveedag Putten Zaterdag 16 maart hopen we de Fokveedag in Putten weer te houden van 9.00 uur tot ca 15.00 uur. Er is weer een groot aantal dieren opgegeven (270) dus voor de koeienliefhebbers onder ons is er weer...

214