Fokveedag Putten 2019

Veel animo voor Fokveedag Putten

Zaterdag 16 maart hopen we de Fokveedag in Putten weer te houden van 9.00 uur tot ca 15.00 uur.

Er is weer een groot aantal dieren opgegeven (270) dus voor de koeienliefhebbers onder ons is er weer genoeg te zien.

Vanuit het Aeres MBO in Barneveld zullen ongeveer 50 leerlingen deelnemen met een dier die zij bijvoorbeeld thuis of op een stagebedrijf hebben uitgezocht.Zij worden ook betrokken bij de organisatie van deze dag.

Er is voor de jonge jeugd de mogelijkheid om een kalf voor te brengen en voor de oudere jeugd een pink. Hier kan gekozen worden voor het wel of niet zetten van een toplijn en voor deelname aan de rubriek showmanship wat hierbij hoort. Er zijn 25 kalveren opgegeven en ruim 35 pinken.

Met daarnaast diverse rubrieken zwartbonten, roodbonten, Jersey's, schoolkoeien en de bedrijfsgroepen beloofd het weer een mooie volle dag te worden.

Ook zijn er 7 100-tonners opgegeven die strijden om de VVB-bokaal. Er zullen ook weer diverse bedrijven met een stand aanwezig zijn en ook voor de kinderen zijn er diverse activiteiten. Voor een ieder wat wils dus! Het adres van Manege Hippisch Verband is Halvinkhuizerweg 80. Tot zaterdag de 16e!

 

VVB Veluwe IJsselstreek

Nieuws

04-03 Veel animo voor Fokveedag Putten Zaterdag 16 maart hopen we de Fokveedag in Putten weer te houden van 9.00 uur tot ca 15.00 uur. Er is weer een groot aantal dieren opgegeven (270) dus voor de koeienliefhebbers onder ons is er weer...

214